Анкета

610 гласували
Има ли Референдумът "почва" у нас ?
 
 
 

Национален граждански панел "Какво трябва да се промени в управлението на страната?"


06 март 2015


Проект „ГРАЖДАНСКИ ДЕБАТ ЗА ПРОМЯНА”
Проектът се изпълнява от Сдружение „Болкан Асист” с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на  Европейското икономическо пространство 2009 - 2014 г.

НАЦИОНАЛЕН ГРАЖДАНСКИ ПАНЕЛ
„КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА?”

На 10.03.2015 г. (вторник) от 10.00 до 16.00 часа в хотел „Рамада” – София (зала „Опал”) ще се поведе Национален граждански панел на тема „Какво трябва да се промени в управлението на страната?”.

Националният граждански панел е заключителен етап на поредицата дискусии / регионални граждански панели, които Сдружение „Болкан Асист” организира в шестте района на страната (в периода ноември - декември 2014 г.), за да даде възможност на широк кръг граждани да споделят своето мнение за необходимостта от промени в управлението.

Целта на Националния панел е да обобщи резултатите от проведените регионални панели и да формулира предложения и препоръки към институциите за по-ефективно включване на гражданите в решенията и политиките на местно и централно ниво, за повече прозрачност и отчетност.

В събитието ще участват граждани и неправителствени организации от цялата страна – представители на шестте регионални граждански панела, проведени в градовете Стара Загора, Пловдив, Търговище, Велико Търново, Ловеч и София, както и експерти и политици от централната и местна власт.

За контакти и допълнителна информация:
Славея Христова, Сдружение „Болкан Асист”
s.hristova@balkanassist.bg , 0888 554 016

Приложение: Предварителна програма

 Виж всички новини обратно в началото на страницата

Видяно 812 пъти