Анкета

610 гласували
Има ли Референдумът "почва" у нас ?
 
 
Начална страница | 

ноември 2015

 

Публична среща за представяне на резултатите по проект "Граждански мониторинг за по-добро управление"


04 ноември 2015

Проект "Граждански мониторинг за по-добро управление"

 
Проектът се изпълнява от Сдружение "Болкан Асист" с финансовата помощ на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 - 2014 г.

ПУБЛИЧНА СРЕЩА
ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ПО ПРОЕКТ "ГРАЖДАНСКИ МОНИТОРИНГ ЗА ПО-ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ"

10.11.2015 г. (вторник), 10.00 - 13.00 ч., хотел "Радисън Блу гранд хотел", зала "Библиотека"

На 10.11.2015 г. от 10.00 ч. в зала "Библиотека" на хотел "Радисън Блу гранд хотел" в София ще се проведе публична среща за представяне на резултатите по проект "Граждански мониторинг за по-добро управление", който Сдружение "Болкан Асист" изпълнява с финансовата помощ на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 - 2014 г.

Целта на срещата е да бъдат представени и обсъдени резултатите от пилотното наблюдение върху дейността на парламента, правителството и местната власт в четири български общини във връзка с прилагането на основните принципи за добро управление: "Публичност", "Отчетност", "Обществено консултиране", "Партньорство и участие", както и резултатите от проучването на европейския опит в областта на гражданския мониторинг върху дейността на институциите на национално и европейско ниво с участието на Маркус Трилинг от офиса на Bankwatch в Брюксел.

Предварителна програма за събитието
Конкретна информация за работата по проекта

Виж всички новини обратно в началото на страницата

Видяно 1337 пъти